Πάτρα: Σύλληψη 33χρονου στο λιμάνι της Πάτρας – Βρέθηκε μέσα σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (4/3), στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Με χειροπέδες βρέθηκε 33χρονος αλλοδαπός άνδρας που βρισκόταν σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό στον επιβατικό σταθμό νότιου λιμένα Πατρών.
Αναλυτικά:
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 33χρονος να αποπειράται να εξέλθει από τη χώρα χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα που να επιτρέπουν τη νόμιμη παραμονή του σε έδαφος SCHENGEN. Επιπλέον, για τον 33χρονο υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της άρνησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
