Ονδούρα: Οκταπλή δολοφονία για μια έκταση γης – Και ένα παιδί ανάμεσα στους νεκρούς
Η Ονδούρα συνεχίζει να συγκαταλέγεται στα κράτη του κόσμου που αντιμετωπίζουν τα οξύτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά τη βίαιη εγκληματικότητα.
Οκταπλή δολοφονία έγινε στην Ονδούρα όταν άγνωστοι με όπλα πυροβόλησαν έξι άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί την ώρα που εκείνοι βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο. «Έχασαν τη ζωή τους ακαριαία» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ονδούρας, Εντγκάρδο Μπαραόνα.
Η επίθεση διαπράχθηκε στην περιοχή Ελ Πορτίγιο δε λα Μόρα, περίπου 70 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα. «Κάνουμε την υπόθεση πως (οι δολοφονίες) οφείλονται σε διένεξη για τη γη» μεταξύ οικογενειών, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στον νομό Κομαγιάγουα Νόρμαν Βελάσκες.
Η Ονδούρα συνεχίζει να συγκαταλέγεται στα κράτη του κόσμου που αντιμετωπίζουν τα οξύτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά τη βίαιη εγκληματικότητα. O δείκτης ανθρωποκτονιών υποχώρησε το 2022 στις 35,79 ανά 100.000 κατοίκους, με άλλα λόγια στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαέξι χρόνων αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το AFP.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
