Ονειρικός γάμος για την κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Ταπεινού – ΦΩΤΟ

Η φυσικοθεραπεύτρια Δήμητρα Ταπεινού και ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Ανδρής, παντρεύτηκαν κα βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους.

 

κόρη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί η φυσικοθεραπεύτρια και ιδιοκτήτρια του «Kinissis» Δήμητρα Ταπεινού και ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Ανδρής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε το μυστήριο της βάπτισης του μονάκριβου υιού τους που πήρε το όνομα «Αντώνης».

Η όμορφη Δήμητρα, κόρη του πρώην αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Κώστα Ταπεινού, ήρθε «εις γάμου κοινωνία» με τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο χειμωνιάτικο σκηνικό που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά με κουμπάρους στενούς φίλους του ζευγαριού.

κόρη

Τα βλέμματα μαγνήτισε ο υπέροχος ανθοστολισμός της εκκλησίας που ξεχείλιζε από ρομαντισμό και κομψότητα αλλά και η όμορφη νύφη που έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την κάθε στιγμή και διασκέδασε με τη ψυχή του παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς στην δεξίωση που ακολούθησε στο «Belvedere events» στο Περιστέρι χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα χαράς και ευτυχίας. Να ζήσετε!

κόρη

 

κόρη

κόρη

κόρη