Τρεις Πατρινοί πυγμάχοι ανοίγουν τα φτερά τους για Παγκόσμιες διοργανώσεις

πυγμάχοι

Μετά τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, τρεις πατρινοί πυγμάχοι ανοίγουν τα  «φτερά» τους σε διοργανώσεις παγκοσμίου πρωταθλήματος και μιλάμε για μία ακόμα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πλέας της Παναχαϊκής και η Ιωάννα Κάντζαρη της Παναχαϊκής, συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων-Νεανίδων η οποία αναχώρησε χθες για το Μαυροβούνιο ενώ προπονητής της Εθνικής ομάδας είναι ο πατρινός Νίκος Πλέας. Στη γειτονική χώρα θα ξεκινήσουν αύριο οι αγώνες για  το Παγκόσμιο κύπελλο, ο Γιώργος Πλεας θα αγωνιστεί στα 57 κιλά και η Ιωάννα Κάντζαρη στα 54 κιλά και αμφότεροι έχουν στόχο να βρεθούν στο βάθρο.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο τρίτος πατρινός εκπρόσωπος, είναι η Αντωνία Γιαννακόπουλου, επίσης της Παναχαϊκής, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών  για την Ινδία και το Νέο Δελχί,  όπου από αύριο ξεκινούν οι αγώνες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Και οι δυο διοργανώσεις είναι πολύ δυνατές με συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από όλο τον κόσμο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν με μία διάκριση.

Μάλιστα, χθες ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, συναντήθηκε με τους τρεις πυγμάχους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους.