Το Τόκιο υιοθετεί πιο αυστηρούς περιορισμούς για όσους φθάνουν από την Μόσχα
Τα μέτρα θα ισχύουν από τις 18 Ιουλίου και θα αφορούν όλους όσοι φθάνουν στην Ιαπωνία από την Μόσχα.
Η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει πιο αυστηρά μέτρα καραντίνας για όσους φθάνουν στην χώρα από την Μόσχα εξαιτίας της μετάδοσης στην ρωσική πρωτεύουσα «του παραλλαγμένου στελέχους του νέου κορονοϊού που προκαλεί σοβαρή ανησυχία», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας.
Τα μέτρα θα ισχύουν από τις 18 Ιουλίου και θα αφορούν όλους όσοι φθάνουν στην Ιαπωνία από την Μόσχα. Συγκεκριμένα όλοι θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα έξι ημερών παραμένοντας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή σε ξενοδοχεία. Μέχρι τώρα όσοι έφθαναν από τη Μόσχα έπρεπε να μένουν σε καραντίνα για διάστημα τριών ημερών.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όσον αφορά το τεστ κορονοϊού, οι ευρισκόμενοι σε καραντίνα θα το κάνουν την τρίτη και την έκτη μέρα της διαμονής τους.
Το μέτρο αυτό θα αφορά τόσο στους ξένους που φθάνουν απ’ την Μόσχα, όσο και στους Ιάπωνες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
H γιορτή του Δεκαπενταύγουστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελεκίστρας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Στην Πάτρα ο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
