ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την κλήση Βουρλιώτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Το σχετικό αίτημα για την κλήση Βουρλιώτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, διατύπωσε στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρει ότι ένας υπουργός και ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού εμπλέκονται σε σχετικές υποθέσεις.
Το σχετικό αίτημα διατύπωσε στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο κυβερνητικά στελέχη, ένας υπουργός και ένας πρωθυπουργικός σύμβουλος ενεπλάκησαν κατά το παρελθόν σε υποθέσεις που έφτασαν στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) όπου και οι δυο αρχειοθετήθηκαν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Το Τεχνικό Τμήμα της COSMOTE / Telekom Αχαΐας προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Τιμητική διάκριση στον Ν. Φαρμάκη στη Δίβρη και αυτοψία στα έργα πρόσβασης προς τη Μονή Χρυσοπηγής ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Λάκης Λαζόπουλος: «Οδηγούμαστε στη Μυκονοποίηση της Πάρου»
