ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ο «τελικός» μέχρι τον επόμενο

Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά να αντιμετωπίσει τον πιο βατό αντίπαλο, υποδεχόμενος τον Βόλο στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης, Cosmote Sport 1, 18.00) και θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει ή να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες του

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο «τελικός» μέχρι τον επόμενο

Mετά το διάλειμμα λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουν τα play-offs της Super League 1 με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί μετά και την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής.
Από το σημερινό πρόγραμμα κυριαρχεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα (Novasports Prime, 19.30), που είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, που θέλουν να μείνουν σε επαφή με την κορυφή.
Ειδικά οι γηπεδούχοι, σε περίπτωση απώλειας, κινδυνεύουν να απομακρυνθούν αρκετά από την πρώτη θέση, όπως και η ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά να αντιμετωπίσει τον πιο βατό αντίπαλο, υποδεχόμενος τον Βόλο στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης, Cosmote Sport 1, 18.00) και θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει ή να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες του.
Η δεύτερη αγωνιστική κλείνει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη (Cosmote Sport 1, 21.00), στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, κόντρα σε έναν Αρη, που εκτός από αδιάφορος βαθμολογικά, δεν πείθει και αγωνιστικά.

Οπως και να ‘χει, φαίνεται ότι σε κάθε αγωνιστικά θα έχουμε νέα δεδομένα, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο από την πρώτη μέχρι την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός 62
ΑΕΚ 60
Ολυμπιακός 59
ΠΑΟΚ 57
Αρης 40
Βόλος 39

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ