Πάτρα: Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική «ανοίγεται» στην κοινωνία – Οσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου ΒΙΝΤΕΟ

Η διοίκηση της μεγάλης συνεταιριστικής ασφαλιστικής εταιρείας της Ελλάδας βρέθηκε στην Πάτρα για επαφές με τοπικά στελέχη από όλη την Πελοπόννησο

Συνεταιριστική

Την Δευτέρα 3 Απριλίου, η διοίκηση της εταιρείας βρέθηκε στην Πάτρα και παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο πλαίσιο «ανοίγματος» και επαφής με την τοπική κοινωνία.

Ξεκινώντας από την Πάτρα, και συνεχίζοντας την Τρίτη στο Αίγιο, τα στελέχη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, μίλησαν για την νέα περίοδο που εγκαινιάζουν στην σχέση συνεργασίας με τους πολίτες, λανσάροντας τα πιο ευέλικτες και εξελιγμένες ασφαλίσεις. Με «πακέτα» που είναι προσαρμοσμένα όχι μόνο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις, αλλά και στις οικονομικές δυνατότητες όλων των πολιτών, με βαθιά γνώση των δυσκολιών της εποχής.

Αλέξανδρος Κοντός, Πρόεδρος Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε πιο έντονη την παρουσία μας και να κάνουμε περισσότερο γνωστή την εταιρεία μας. Η Συνεταιριστικής είναι μια δυναμική εταιρεία και μέλη μας είναι 102 συνεταιρισμοί από την Ελλάδα και πολύ μεγάλες συνεταιριστικές ασφαλιστικές από την Ευρώπη.
Είμαστε η εταιρεία που αποζημιώνει πιο γρήγορα από τις άλλες εταιρείες με ανθρώπινο πρόσωπο, στεκόμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες. Από το τελευταίο χωριό του Εβρου έως την Κρήτη έχουμε ένα δίκτυο συνεργατών που είναι πάνω από τους ασφαλισμένους. Τα διοικητικά μας συμβούλια τα κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, ώστε να βλέπουμε τους ανθρώπους μας και να συζητάμε μαζί τους αλλά και να παρουσιάζουμε τα προγράμματά μας».

Δημήτρης Ζορμπάς, Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

«Εκπροσωπούμε μια εταιρεία της κοινωνικής οικονομίας, που έχει μερίδιο αγοράς το 37% της ευρωπαίκής αγοράς. Συνεργαζόμαστε με κολοσσούς και βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε την περιφέρεια. Μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε λύσεις στην καλύτερη τιμή σε όλο τον κύκλο των ασφαλειών. Βιώνουμε τον πληθωρισμός και την αγωνία για το τραπεζικό σκέλος αλλά οι επενδύσεις μας και όλα μας τα μεγέθη είναι πλήρως εξασφαλισμένα και τρέχουμε με ένα δείκτη φερεγγυότητας 186%, από τους καλύτερους δείκτες φερεγγυότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ανδρέας Δημητρίου, πρόεδρος Πίνδος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής

«Εμείς παράγουμε τα νόστιμα κοτόπουλα της Ηπείρου. Ως συνεταιρισμός συμμετέχουμε στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική και έχουμε μια συνεργασία με θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να δυναμώσει και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια. Θεωρούμε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σε ένα μοντέλο λειτουργίας συνεταιριστικού χαρακτήρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην κοινωνία, τον πολίτη και τον συνεργάτη. Επειδή πιστεύουμε στο συνεταιριστικό μοντέλο θεωρούμε ότι μπορεί να φέρει πιο ισχυρά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς».

Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

«Συναντούμε στην Πάτρα συνεργάτες από όλη την Πελοπόννησο για να ακούσουμε τα θέματα που έχουν και να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας, όπως το νέο στην ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ένα νέο προϊόν ασφάλισης υγείας.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική εξασκεί όλους τους κλάδους Ασφάλισης. Παρέχουμε λύσεις στη σύνταξη, την Υγεία, την Αποταμίευση, το Αυτοκίνητο, τον επιχειρηματία. Για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη με γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση. Εχουμε 120.000 πελάτες και καταβάλουμε 10 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις το χρόνο. Σε όλα τα μεγάλα καταστροφικά γεγονότα παρέχουμε λύσεις για να συνεχίζουν οι ασφαλισμένοι τη ζωή τους».

Μιχάλης Τζελέπης, Υπεύθυνος των Συνεταιριστικών Ενώσεων

Είμαστε ίσως η μοναδική αμιγώς ελληνική εταιρεία, έχοντα ςπαράλληλα μετόχους από την Ευρώπη. Δραστηριοποιούμαστε 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά και έχουμε 900 σημεία πώλησης. Σταθεροί αυτά τα χρόνια σε  βασικές αρχές και αξίες για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. Παράλληλα, η πορεία μας δεν είναι τυχαία. Είμαστε πιστοί στο δόγμα πως ότι δεν προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής, εξαφανίζεται. Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις για να καλύπτουμε τις ανάγκες που δημιουργούνται.

Δημήτρης Γκούτσης, Υπεύθυνος των Ενώσεων Πελοποννήσου