Κρεμλίνο: Συνεχίζονται οι συνομιλίες με ΟΗΕ για τη συμφωνία των σιτηρών
«Φυσικά, η Ρωσία δεν θα κάνει τίποτα άλλο που θα βαίνει ενάντια στα συμφέροντά της», ανέφερε ο Πέσκοφ
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες πλευρές που εμπλέκονται στη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά και ότι η Μόσχα δεν θα κάνει κάτι που θα πλήξει τα δικά της συμφέροντα.
Σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε: «Η ρωσική πλευρά θα συνεχίσει τις επαφές με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους εκπροσώπους, με την ελπίδα ότι οι όροι της συμφωνίας θα ικανοποιηθούν τελικά».
Πρόσθεσε: «Φυσικά, η Ρωσία δεν θα κάνει τίποτα άλλο που θα βαίνει ενάντια στα συμφέροντά της». Η Ρωσία καταγγέλλει ότι οι εξαγωγές των δικών της τροφίμων και λιπασμάτων συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Εθνών για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα την Παρασκευή, με τα Ηνωμένα Έθνη να εκπροσωπούνται από την κορυφαία αξιωματούχο για το εμπόριο Ρεμπέκα Γκρίνσπαν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
