Χίος: Ανήλικη το έσκασε από το νησί για να ακολουθήσει τον «αγαπημένο» της στα Φάρσαλα
Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις
Μία οικογενειακή αψιμαχία αλλά και ο «αγαπημένος» της που βρισκόταν μακριά της, οδήγησαν μία ανήλικη κοπέλα από την Χίο να εγκαταλείψει οικειοθελώς το σπίτι της, για να βρεθεί μερικές ώρες αργότερα στα Φάρσαλα.
Το συμβάν ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης όταν η ανήλικη έφυγε από το νησί με πλοίο της γραμμής. Έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου την περίμεναν ο 19χρονος σύντροφός της και ο πατέρας του.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr , όλοι μαζί μεταφέρθηκαν τα Φάρσαλα όπου και ο 19χρονος διαμένει και εργάζεται ως εργάτης γης.
Η οικογένεια της ανήλικης ειδοποίησε τις αρχές και με συντονισμένη επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων συνελήφθησαν με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου πατέρας και γιος, ενώ και η ανήλικη οδηγήθηκε στο τμήμα.
Για την υπόθεση υπάρχει σε εξέλιξη επικοινωνία της Εισαγγελίας Χίου με την Εισαγγελία Λάρισας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
