Πάτρα: Ο Χολυγουντιανός γάμος της Τζοάννας και του Πάνου – ΦΩΤΟ

Τζοάννα Γιαννοπούλου και Πάνος Μαυροκέφαλος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θύμιζε σκηνές από αμερικανική ταινία.

 

γάμος

Η Τζοάννα Γιαννοπούλου δημοσιογράφος και γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός που δούλεψε επι σειρά ετών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας και όχι μόνο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της επιχειρηματία, καθηγητή Αγγλικών Πάνο Μαυροκέφαλο.

γάμος

Τζοάννα και του Πάνος ανταλλάσοντας όρκους αγάπης

Ενας υπέροχος γάμος στο omega yacht club restaurant με ελάχιστους καλούς και αγαπημένους φίλους που επισφράγισε μια υπέροχη σχέση εννέα  χρόνων .

Οι δύο τους, λοιπόν, μοιράστηκαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψαν: «Το μεγαλύτερο PARTY της ζωής μας» μπροστά στην παραλία του omega yacht club .

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, όταν οι δυό τους αντάλλαξαν όρκους και τρυφερά λόγια ενώπιων των καλεσμένων, στενών φίλων και συγγενών, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θύμιζε σκηνές από αμερικανική ταινία.

γάμος

Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του στο δημαρχείο της Πάτρας

 

Αρχικά η ιδέα να γίνει η τελετή στον ίδιο χώρο με το party μας άφησε άφωνους.

Η τελετή πάνω στη θάλασσα και ο στολισμός απογείωσαν το ειδυλλιακό σκηνικό.

Η συμβολή της Anna Maria Rogdaki στην προετοιμασία του γάμου ήταν καθοριστική.

γάμος

Η νύφη πετά την πρωτότυπη ανθοδέσμη-βεντάλια

γάμος

γάμος

Μια βραδιά καταπληκτική που έκανε τους καλεσμένους να απολαύσουν το μυστήριο και το ζευγάρι να το  χαρεί και με το παραπάνω την ωραιότερη μέρα της ζωής του.

Αγάπη, συγκίνηση, ευτυχία και αμέτρητα χαμόγελα ήταν οι πρωταγωνιστές των φωτογραφικών κλικ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη νύφη έντυσε ο γνωστός πατρινός και βραβευμένος καλλιτέχνης Paris Laliotis με μια υπέρλαμπρη και ιδιαίτερη δημιουργία που σχεδίασε μόνο για εκείνη, αφού οι δύο τους είναι φίλοι πολλά χρόνια.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Πράκτορας της ANEK LINES Σταύρος Μπακολιάς και η σύζυγος του Αθηνά Μπακολιά γνωστή δημοσιογράφος από τα Ιωάννινα.

γάμος

γάμος