Πάτρα: Λαμπερός γάμος για τον Ανδρέα και τη Χριστίνα στην Παντάνασσα – ΦΩΤΟ

Ο γραφίστας και επιχειρηματίας Ανδρέας Μπότσας και την όμορφη Χριστίνα Σολωμού αντήλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας, στην Πάτρα.

Πάτρα

Ενα από τα ωραιότερα ζευγάρια της Πάτρας «σφράγισε» στον έρωτα του και ήρθε εις γάμου κοινωνία, σε μία βραδιά γεμάτη από χαρά, φινέτσα και ευτυχία.

Ο λόγος για τον γραφίστα και επιχειρηματία Ανδρέα Μπότσα και την όμορφη Χριστίνα Σολωμού που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας, στην Πάτρα, το Σαββάτου 1η Ιουλίου, ενώ ακολούθησε μία λαμπρή γαμήλια εκδήλωση στο κτήμα Αγουρίδη, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους του εκλεκτού ζευγαριού.

Πάτρα

Κουμπάροι των νεόνυμφων δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους στενούς φίλους του ζευγαριού Κωνσταντίνο Παρίση και Μαριάννα Πατατούκου.

Η νύφη επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία σε στενή γραμμή με λάμψεις και διαφάνειες που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Πάτρα

Το νεόνυμφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ οι καλεσμένοι που μοιράστηκαν τη χαρά του, πέρασαν υπέροχα, δίνοντας τις ολόθερμες ευχές τους για κάθε επιτυχία και καλούς απογόνους.