Με αυτό το πλάνο θα παίξει στη Super League 2

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το εγχείρημα, έχουν γίνει κάποια βήματα το τελευταίο διάστημα, όμως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα

Super

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον της Παναχαϊκής και τη δυνατότητα ή όχι να προχωρήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

H «Π» αποκαλύπτει το σχέδιο που δουλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και το οποίο βασίζεται σε κάποιες προϋποθέσεις, που αν δεν υπάρχουν, τότε η ομάδα θα βρεθεί σε ακόμα χειρότερη θέση.
Πάμε να δούμε τα δεδομένα. Η επόμενη ημέρα της Παναχαϊκής ως εταιρεία περιλαμβάνει τους Αμερικανούς (που κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών) και τον Πέτρο Σταθάκη ως τον άνθρωπο που θα «τρέχει» την ομάδα έστω και κάπως πιο αποστασιοποιημένα. Ο,τι ακριβώς ίσχυε μέχρι τώρα!
Προσέξτε όμως ποια είναι η διαφορά. Οι Αμερικανοί διεμήνυσαν ότι διατηρούν τις μετοχές τους μόνο στην περίπτωση που η Παναχαϊκή έχει κάποια έσοδα από τον κόσμο και από την Πολιτεία. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, οπότε αυτό το ποσό πρέπει να βρεθεί με έναν άλλον τρόπο.
Και ο τρόπος αυτός είναι οι χορηγίες. Ο Σταθάκης μιλάει με επιχειρηματίες προκειμένου να βοηθήσουν χορηγικά ώστε να εξασφαλιστεί μία βάση στο οικονομικό και να προχωρήσει η ομάδα.
Ναι, αλλά για ποιον λόγο κάποιοι να βάλουν τα ωραία τους χρήματα και η ΠΑΕ να ανήκει σε άλλους; Πολύ λογικό το ερώτημα. Η απάντηση είναι απλή: Με κάθε ποσό που θα φέρνουν και ανάλογα τη συμφωνία που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν ένα ποσοστό από τις μετοχές, που θα καθοριστεί στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Οταν όμως φέρουν το ποσό στο τραπέζι και όχι στα λόγια.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε το όνομα του Γιώργου Γκάμαρη ως ενός από τους ανθρώπους που μιλάει για χορηγίες με τον Σταθάκη, οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι ο πρώην παράγοντας του Παναιγιαλείου δεν έχει κανέναν ουσιαστικό ρόλο στις συζητήσεις, ούτε και ο Καναδός επιχειρηματίας Μπόρις Κινγκ.

Ο Γκάμαρης συνεργάζεται χρόνια επιχειρηματικά με τον παλιό Ολυμπιονίκη, Πέτρο Γαλακτόπουλο και μάλιστα πριν από δύο χρόνια τον είχε βάλει στο ΔΣ του Παναιγιαλείου!
Πίσω στην Παναχαϊκή και σε ένα άλλο σοβαρό ζήτημα. Θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2; Ναι, θα δηλώσει συμμετοχή ακόμα κι αν η συμφωνία «χαλάσει». Ακόμα κι αν αγωνιστεί με νεαρούς. Αυτή τη στιγμή στο κάδρο υπάρχει μόνο η Super League 2 και τίποτα άλλο.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το εγχείρημα, έχουν γίνει κάποια βήματα το τελευταίο διάστημα, όμως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Όπως διαπιστώνετε, οι περισσότερες ομάδες της SL2 βρίσκονται στην ίδια ή και χειρότερη κατάσταση.