ΠΓΕ: Το παρασκήνιο του ΔΣ, οι Πατρινοί και ο Σταθάκης

Η ΠΓΕ δεν δίνει την ομάδα σε κανέναν αν δεν πάρει συγκεκριμένες εγγυήσεις κυρίως στο οικονομικό

ΠΓΕ: Το παρασκήνιο του ΔΣ, οι Πατρινοί και ο Σταθάκης

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, καθώς όποια απόφαση και να πάρει, το σίγουρο είναι ότι θα τα ακούσει από κάποιους. Από εκεί και πέρα, στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο ειπώθηκαν πολλά. Η πλευρά της ΠΓΕ δεν θεωρεί (προς το παρόν) ότι έχει κάποια ολοκληρωμένη πρόταση από τον Πέτρο Σταθάκη, καθώς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, δεν υπάρχουν μέσα πουθενά αριθμοί, εγγυήσεις, συγκεκριμένο πλάνο. Κάποιοι, μάλιστα την χαρακτήρισαν «έκθεση ιδεών» ή μια απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Περιμένουν διευκρινίσεις και περισσότερες λεπτομέρειες.

Το επαναλαμβάνουμε. Η ΠΓΕ δεν δίνει την ομάδα σε κανέναν αν δεν πάρει συγκεκριμένες εγγυήσεις κυρίως στο οικονομικό. Κρατήστε το αυτό. Το ίδιο ειπώθηκε και από οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και τα είπαν για λίγο με μέλη της Ερασιτεχνικής. «Μην δώσετε την Παναχαϊκή πουθενά αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις».

Επίσης, σήμερα αναμένεται η πρόταση του Δημήτρη Δρόσου μαζί με πατρινούς επιχειρηματίες, οι οποίοι – απ’ όσο μαθαίνουμε- δεν είναι και τόσο ζεστοί να συμμετάσχουν. Πάντως, θα έχει μαζί τους μια κουβέντα σήμερα. Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που μιλάει ο Σταθάκης, η περίπτωση του Κυβελίδη υπάρχει, όπως και του Στεργίδη, ο οποίος θα έχει συνάντηση αύριο με τους ανθρώπους της Θύελλας για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ