Πατρινοί με την πριγκήπισσα του Μαρόκο στον Αραξο!

Οι γνωστοί πατρινοί Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Μάκης Γεωργαράς συνόδευσαν την πριγκήπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου.

Μαρόκο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Μάκης Γεωργαράς έλεγξαν την πριγκήπισσα του Μαρόκο

Τι δουλειά είχαν στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου ο παλιός διεθνής πολίστας και γενικός αρχηγός του ΝΟΠ Μάκης Γεωργαράς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, μαζί με την πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα;

Η απάντηση είναι ότι τη συνόδευσαν ως τελωνειακοί υπάλληλοι κι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Τελωνείο Πατρών κατά την αποχώρησή της από τη χώρα μας, στην οποία βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι η Μαροκινή πριγκήπισσα επέλεξε και πάλι την Κυλλήνη, διαμένοντας σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχή, στο οποίο έχει μείνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Η Λάλα Σάλμα κατέφθασε στη χώρα μας στις αρχές Ιουλίου με το ιδιωτικό της αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Αραξου κι από εκεί πήγε οδικώς στην Κυλλήνη. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου βρέθηκε στην Κυλλήνη μαζί με τα παιδιά της, τον γιο της πρίγκιπα-διάδοχο, Μουλά Χασάν και την κόρη της πριγκίπισσα, Λάλλα Χαντίγια, αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκο.

Μαρόκο

Μάκης Γεωργαράς και Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος είχαν να πουν για την απλότητα της Μαροκινής γαλαζοαίματης. Ο μεν πρώτος συνεχίζει το χτίσιμο του νέου ΝΟΠ της Α1 Εθνικής μαζί με τα άλλα μέλη της διοίκησης, ενώ ο δεύτερος είναι στην πρώτη γραμμή ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, με στόχο να επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και η «Πάτρα Ενωμένη» Δημοτική Αρχή.

ΜαρόκοΜαρόκο