Κοντάκος-Μοίραλης: Αποκαλυπτικό το βίντεο από τις κάμερες του «Α. Πεπανός»

Οι κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» είναι άκρως διαφωτιστικές για το πολυσυζητημένο περιστατικό της 4ης Ιουλίου μεταξύ Θανάση Κοντάκου και Ανδρέα Μοίραλη.

«Α. Πεπανός» Οι κάμερες ασφαλείας του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» είναι διαφωτιστικές για το περιστατικό της 4ης Ιουλίου

Καινούργια δεδομένα στην υπόθεση της πολυσυζητημένης σύγκρουσης μεταξύ Θανάση Κοντάκου και Ανδρέα Μοίραλη αναμένεται να δημιουργήσει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός». Και το λέμε αυτό, καθώς στο βίντεο απεικονίζεται επακριβώς το περιστατικό από την πρώτη κιόλας στιγμή, λίγο μετά τις 6.15 το απόγευμα εκείνης της μοιραίας 4ης Ιουλίου, μέχρι την αποχώρηση των εμπλεκόμενων από την πισίνα.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο προπονητής της ΝΕΠ που μόλις έχει βγει από την κεντρική δεξαμενή και ο διεθνής πατρινός ρέφερι του πόλο, έχουν ανέβει από τον αγωνιστικό χώρο και τους πάγκους, στον διάδρομο ακριβώς μπροστά από τις κερκίδες κι έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο που καταλήγει δυστυχώς σε ένα πολύ άσχημο φινάλε για το οποίο έχουμε γράψει επανειλημμένως (https://pelop.gr/thanasis-kontakos-o-patrinos-proponitis-stin-p-gia-ton-xylodarmo-tou-apo-diaititi-na-min-to-zisei-allos-foto/ και https://pelop.gr/stin-antepithesi-i-plevra-tou-thanasi-kontakou-gia-to-epeisodio-me-ton-moirali/).

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ότι οι κερκίδες είναι ευτυχώς άδειες (φανταστείτε το θέαμα που θα αντίκρυζαν νέα παιδιά και γονείς!) και ότι παρεμβαίνει η σύζυγος του Ανδρέα Μοίραλη κι λίγο μετά και ο Χάρης Σπανογιάννης, που προφανώς άκουσε τις φωνές, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Ο λόγος της διαμάχης, σύμφωνα με τον Ανδρέα Μοίραλη, ήταν το γεγονός ότι ο προπονητής των Ακαδημιών της ΝΕΠ «επιτέθηκε φραστικά και εξύβρισε την κόρη του, η οποία ήταν διαιτητής το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Μίνι Παίδων». Ο Θανάσης Κοντάκος, από την πλευρά του, αντικρούει όλα όσα ισχυρίζεται ο Ανδρέας Μοίραλης αναφορικά με τις ύβρεις και την εν γένει συμπεριφορά του, ενώ επικαλείται το φ.α. στο οποίο δεν αναφέρεται το παραμικρό.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό και διαφωτιστικό και δίνει πολλές απαντήσεις γι΄ αυτό που συνέβη. Οι πληροφορίες μας, λένε επίσης ότι ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό υλικό κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αυτήν την ομολογουμένως δυσάρεστη ιστορία, που μόνο άσχημες επιπτώσεις και συζητήσεις προκάλεσε στο πόλο της Πάτρας. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Θανάσης Κοντάκος και Ανδρέας Μοίραλης βρίσκονται πολλά χρόνια στον χώρο, γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν τη δική τους προσφορά στον ναυταθλητισμό της Πάτρας.