Ερχεται Πάτρα το Summer Jump «Crystal Waters»

Αμμος, ήλιος, ένταση, μάχες σώμα με σώμα, ρυθμός, διασκέδαση, χαμόγελα κυριαρχούν σε αυτό το μοναδικό event!
Πάτρα Το Summer Jump «Crystal Waters» έρχεται στην Πάτρα
Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο όμορφο Casa Playa στο Βασιλικό όπου για 9η χρονιά πραγματοποιήθηκε το Summer Jump «Crystal Waters». Η διοργάνωση μπάσκετ στην άμμο είχε και φέτος την τιμητική της, με δεκάδες διαγωνιζόμενους που προσέφεραν εντυπωσιακές φάσεις και όμορφο θέαμα. Παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία λόγω και του καύσωνα που πλήττει τη χώρα, οι συμμετέχοντες τα έδωσαν όλα, ενώ φέτος οι αγώνες είχαν σασπένς και αγωνία μέχρι το τέλος.
Δεν σταματάμε, όμως, εδώ, καθώς το Summer Jump «Crystal Waters» συνεχίζεται τέλος Αυγούστου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο «Patras Beach House» στο στάδιο της Παναχαϊκής το διήμερο 28-29 Αυγούστου. Το τουρνουά beach basketball που έγινε πλέον θεσμός σε καλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, να αναδειχθείς MVP και να πάρεις τον τίτλο…
Άμμος, ήλιος, ένταση, μάχες σώμα με σώμα, ρυθμός, διασκέδαση, χαμόγελα κυριαρχούν σε αυτό το μοναδικό event…
Φτιάξε την ομάδα σου και ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία… Μοναδικές εκπλήξεις και πλούσια δώρα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους….
Κατηγορίες: Juniors 15-17 Women Men:18+. Εγγραφές στο κατάστημα Cosmossports στην Αγίου Νικολάου έως τις 26/8.

Για την ιστορία, το τουρνουά έγινε για πρώτη φορά στην Πάτρα πέρσι και συμμετείχαν 20 ομάδες. Τους αγώνες έχουν τιμήσει με την παρουσία τους οι Νίκος Πάππας, Γιώργος Μπόγρης, Λεωνίδας Κασελάκης, Φώτης Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Σκλάβος και άλλοι, καθώς και γνωστοί διαιτητές (Χρήστος Παναγιώτου, Τάσος Κάρδαρης, Γιάννης Τσούνας, Βάσω Τσαρούχα, κ.ά.).

Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα Πάτρα