Ανοίγει τη Δευτέρα το «Α. Πεπανός», παράταση στη λειτουργία της εγκατάστασης, προπονήσεις χωρίς θεατές

Το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ανοίγει και πάλι τη Δευτέρα, καθώς δόθηκε παράταση στη λειτουργία του, με τις ομάδες να ξεκινούν τις προπονήσεις τους.

«Α. Πεπανός» Το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ανοίγει και πάλι τη Δευτέρα

Το πρόβλημα με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» ξεπεράστηκε!

Η εγκατάσταση θα ανοίξει κανονικά τη Δευτέρα, καθώς δόθηκε η λύση στο θέμα της πυροπροστασίας μέσα από την παράταση που δόθηκε από την Πολιτεία. Βεβαίως, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία θεατών, όπως προβλέπει το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση (Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού) παρατείνει για έναν χρόνο (έως και τις 31 Αυγούστου 2024) τις άδειες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων με αυστηρότερες προϋποθέσεις.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του ΦΕΚ που αφορά και το «Α. Πεπανός» αναφέρει τα εξής: «Οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις με χωρητικότητα πάνω από 2.000 θεατές και οι κλειστές εγκαταστάσεις, οι οποίες καταλαμβάνονται από την παρούσα απόφαση περί παράτασης της άδειας λειτουργίας τους, αν δεν διαθέτουν πιστοποιητικό πυροπροστασίας σε ισχύ, λειτουργούν χωρίς την παρουσία θεατών, έως την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού».

Πλέον, η μοναδική (μεγάλη) εκκρεμότητα έχει να κάνει με τη νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, με τον σημερινό αντιπρόεδρο Μιχάλη Κουρέτα να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να αναλάβει πρόεδρος στη θέση του Νίκου Παπαδημάτου. Αλλωστε, ο Μιχάλης Κουρέτας είναι ο άνθρωπος που τρέχει όλο αυτό το διάστημα προκειμένου οι εγκαταστάσεις του Κέντρου να λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο και να ξεπερνιούνται γραφειοκρατικά κι άλλα ζητήματα.