Conference League: O ΠΑΟΚ δεν θέλει μπελάδες με Μποέμιαν στην Τούμπα

Εκτός παραμένουν οι Ινγκι Ινγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Conference League: O ΠΑΟΚ δεν θέλει μπελάδες με Μποέμιαν στην Τούμπα

Να μην μπει σε μπελάδες θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την ιρλανδική Μποέμιαν (PAOK TV-OPEN TV, 20.00) στον επαναληπτικό της ήττας του 2-1 για τον γ’ προκριματικό γύρο του European Conference League.
Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέγει τους παίκτες που θα απαρτίσουν την αποστολή των «ασπρόμαυρων».
Σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Ισπανού στόπερ, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Εκτός παραμένουν οι Ινγκι Ινγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.
Αναλυτικά οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Δικεφάλου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 500 ημέρες που θα παραβρεθούν φίλαθλοι στις κερκίδες της Τούμπας.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζούλιαν Βαϊνμπέργκερ. Ο 36χρονος Αυστριακός έχει σήμα UEFA εδώ και ένα χρόνο και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία έχει διαιτητεύσει μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στην Αυστρία μετρά συνολικά σχεδόν 190 αγώνες (πρώτης, δεύτερης κατηγορίας καθώς και κυπέλλου) ενώ οι συνεργάτες του θα είναι και εκείνοι Αυστριακοί. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αντρέα Χαϊντενράιχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς, που θα είναι οι βοηθοί του ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αλεξάντερ Χάρκαμ.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ