Πώς η Μεσίρη και ο Ηλιόπουλος… κυνηγούν το Παρίσι ΦΩΤΟ

Σπουδαίες εμφανίσεις στην Ουγγαρία παραμονές του Προολυμπιακού τουρνουά

Μεσίρη

Σπουδαίες εμφανίσεις από τη 15Χχρονη Νάσια Μεσίρη και τον σαφώς πιο έμπειρο Νίκο Ηλιόπουλο από την Πάτρα στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ, που ολοκληρώθηκε χθες στην πόλη Σομπατέλι της Ουγγαρίας.

Είχαν παρουσία σε δύο τελικούς οργάνων με απολογισμό από μία 4η και από μία 5η θέση. Μάλιστα η Νάσια Μεσίρη που ανήκει στον ΓΣ Ατλας Πατρών και γυμνάζεται με τον Ηλία Τσοπάνογλου στον τελικό του άλματος ήταν άτυχη, καθώς έχασε το χάλκινο μετάλλιο στην ισοβαθμία από την Ινδή Πρανάτι Ναγιάκ συγκεντρώνοντας 12,966 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Ουγγαρέζα Γκρέτα Μάγερ (13,149 β.) και 2η η Τσέχα Αλις Βλκόβα (12,999 β.).

Μεσίρη

Χθες στον τελικό του εδάφους η Μεσίρη ήταν 5η με 12,333 βαθμούς ανεβαίνοντας μία θέση στην κατάταξη, καθώς είχε προκριθεί στον τελικό με την 6η καλύτερη επίδοση.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν 4ος στο δίζυγο με 14,200 βαθμούς πίσω από τον Ναζάρ Τσεπούρνι από την Ουκρανία (18,800 βαθμούς), Κρίστοφερ Μέζαρος από την Ουγγαρία (18,866 βαθμούς) και από τον Ολεγκ Βερνιάιεβ επίσης από την Ουκρανία (14,966 βαθμούς).

Στο μονόζυγο ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν 5ος, αφού υστέρησε στην ισοβαθμία με τον Ελβετό Ματέο Γκλουμπελίνι, καθώς συγκέντρωσαν από 13,600 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε ο Ηλίας Γεωργίου από την Κύπρο με 14,433 βαθμούς και το αργυρό ο Μάριος Γεωργίου επίσης από την Κύπρο με 14,300 βαθμούς. Στην 3η θέση με 14,266 βαθμούς ήταν Κρίστοφερ Μέζαρος από την Ουγγαρία.

Μεσίρη

Μεσίρη και Ηλιόπουλος έδειξαν στην Ουγγαρία ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παραμονές του επερχόμενου προ-Ολυμπιακού Παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Αμβέρσα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Εκεί Μεσίρη και Ηλιόπουλος θα έχουν την πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρο της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το έργο τους σαφώς και δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο Παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ του Σομπατέλι γέμισαν αυτοπεποίθηση και φάνηκε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση.