Αχαΐα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test το τριήμερο

Οι έλεγχοι, που διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests, συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων.

Αχαΐα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test το τριήμερο

Συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε περιοχές της Αχαΐας.

Σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου, προγραμματίζονται έλεγχοι στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαΐας (08:30 έως 20:30) και ανοιχτή δειγματοληψία στην Αιγείρα, στο κοινοτικό γραφείο (09:00 έως 14:30).

Αύριο Κυριακή 15 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί ανοιχτή δειγματοληψία στο  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαΐας (08:30 έως 20:30).

Την Δευτέρα 16 Αυγούστου , θα γίνουν  στο  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαΐας (08:30 έως 20:30) και ανοιχτή δειγματοληψία για το ευρύ κοινό στα Βραχνέικα, πλησίον του Αγίου Βασιλείου (09:00 έως 14:30).

Οι δειγματοληψίες συμβάλλουν στον εντοπισμό των μη συμπτωματικών κρουσμάτων και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με Rapid  Tests.