Καλλιθέα – Παναχαϊκή: Μια πρεμιέρα διαφορετική από την άλλη

Η πραγματικότητα λέει ότι θα είναι θαύμα αν η Παναχαϊκή καταφέρει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς, αλλά καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο

Παναχαϊκή

Ενα ερωτηματικό. Αυτό είναι η φετινή Παναχαϊκή. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να παρουσιάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι περιορισμοί στις μεταγραφές έριξαν κατά πολύ και την ποιότητα του ρόστερ.
Αρα, τι προγνωστικά μπορεί να κάνει κάποιος όταν μια εντελώς νέα ομάδα με πολλά αγωνιστικά θέματα κοντράρεται με το απόλυτο φαβορί για την άνοδο;

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό αναφορικά με το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Athens Kallithea (16.00), το οποίο θα μεταδοθεί live με εικόνα και περιγραφή από το κανάλι της Super League 2 στο youtube.
Η πραγματικότητα λέει ότι θα είναι θαύμα αν η Παναχαϊκή καταφέρει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς, αλλά καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Καμιά φορά…
Το βάπτισμα του πυρός θα πάρει και ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Στέφανο Φραντσιόζα, σε έναν …κόσμο άγνωστο γι’ αυτόν, ο οποίος καλείται να μετατρέψει σε ανταγωνιστική ομάδα ένα σύνολο με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές, που η πλειοψηφία τους πρέπει να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η φανέλα που φορούν.
Δύσκολα όλα αυτά, δύσκολη ακόμα μία σεζόν, γενικά δύσκολα…
Οι ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο Φραντσιόζα για το σημερινό παιχνίδι είναι οι εξής: Κολοβούρης, Πίττατζης, Μ. Μικές, Λιοφάγος, Νταμπίζας, Καραγιάννης, Μπαρέ, Νάστος, Γκανσιέρ, Τόσκα, Μαρτίνες, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Κυρσανίδης, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα, Πετσίτης, Παραστατίδης, Πατρινός, Τραορέ, Ζέκοφ.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Β’ (που ξεκινάει με -10 βαθμούς το πρωτάθλημα) υποδέχεται την Ηλιούπολη (15.15).
Για τον Βόρειο Ομιλο, η αυλαία της 1ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με το παιχνίδι Μακεδονικός – Ηρακλής (16.00).