Γαλλία: Πάνω από 100 θάνατοι από Covid-19 το τελευταίο 24ωρο
O συνολικός αριθμός των θανάτων από την Covid-19 στη Γαλλία από την αρχή της πανδημίας έφθασε τους 112.844.
Η Γαλλία κατέγραψε σήμερα 111 θανάτους από κορονοϊό στα νοσοκομεία της, για πρώτη φορά από την 1η Ιουνίου όταν ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων υπερέβαινε τους 100, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την Covid-19 από την αρχή της πανδημίας έφθασε τους 112.844.
Ο μεταβαλλόμενος μέσος όρος των θανάτων σε διάστημα επτά ημερών αυξήθηκε στους 72, από τους 66 που ήταν τη Δευτέρα ενώ ήταν μικρότερος από 20 θανάτους ημερησίως στα τέλη Ιουλίου.
Η Γαλλία ανακοίνωσε επίσης ότι 1.953 άνθρωποι νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
