Για το  Αρκτικό (1ο) Διαμέρισμα Πάτρας

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στο Αρκτικό (1ο) Διαμέρισμα Πάτρας με τον συνδυασμό Πάτρα σπουδαία και Πάλι – Βασίλης Αϊβαλής . Οικονομολόγος, λογιστής και εκπαιδευτής ενηλικών.

Ως κάτοικος του Αρκτικού (1ου) διαμερίσματος Πάτρας αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για διαμερισματικός σύμβουλος Αρκτικού με σκοπό να βοηθήσω την ευρύτερη περιοχή μου. Το κίνητρό μου είναι να προσφέρω, θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου.

θέλω να εστιάσω στις  ανάγκες  και τις ιδιαιτερότητες του (1ου) διαμερίσματος και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Κάθε διαμέρισμα του Δήμου πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια βαρύτητα χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις βάση πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων.

Το Αρκτικό Διαμέρισμα τα τελευταία χρόνια με την δημοτική αρχή του κύριου Πελετίδη έχει αφεθεί στην μοίρα του. Με δρόμους κατεστραμμένους,  με χωματόδρομους που πλημμυρίζουν, με πεζοδρόμια κάποια βρώμικα, κάποια ανύπαρκτα και κάποια άλλα επικίνδυνα να τραυματιστεί πεζός. Με ακίνητα δεσμευμένα που θα έπρεπε έχουν ήδη γίνει πλατείες, με παραλιακό μέτωπο ντροπής, με μαρίνα που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.   Με γειτονιές παραμελημένες, βουλωμένα φρεάτια στους δρόμους, κάδους διαλυμένους και άπλυτους. Με μηδενική αξιοποίηση  των τουριστικών σημείων του Αρκτικού Διαμερίσματος όπως είναι διαδρομή του ποταμού Μείλιχου ή η περιοχή της πέριξ Βούντενης, Με ελάχιστες παιδικές χαρές.

Το Αρκτικό (1ο) Διαμέρισμα πρέπει να αλλάξει,

Τίποτα δεν γίνεται εύκολα και από την μια μέρα στην άλλη. Βάζοντας προτεραιότητα στα σημαντικά και επείγοντα θα ξεκινήσουμε να αλλάζουμε την εικόνα. Πιστεύω στην αλλαγή και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή μπορεί να γίνει. Με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα μπορούμε να δρομολογήσουμε λύσεις και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες.

Ο Βασίλης Αϊβαλής και η «Πάτρα- Σπουδαία και πάλι» έχει δεσμευτεί για μία πόλη που τα αυτονόητα δεν θα είναι πλέον θέμα προς συζήτηση. Και όλα αυτά που αναφέρω δυστυχώς είναι τα αυτονόητα.

Ας αναλογιστούμε πόσο σημαντικό είναι να φτιάξουμε νέες επιλογές, νέες ομάδες που θα απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν το μεράκι και την όρεξη να δουλέψουν για την πόλη.

Με την στήριξη σας μπορεί να δημιουργηθεί αυτή ή νέα ομάδα μέσα από την Πάτρα Σπουδαία και Πάλι με επικεφαλής τον Βασίλη Αιβαλή.

Με την στήριξή σας, θα δουλέψω για το καλύτερο του Αρκτικού διαμερίσματος, ώστε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι «Μίας Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στο Αρκτικό (1ο) Διαμέρισμα Πάτρας με τον συνδυασμό Πάτρα σπουδαία και Πάλι – Βασίλης Αϊβαλής . Οικονομολόγος, λογιστής και εκπαιδευτής ενηλικών. Μάθετε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/dimitrios.angelopoulos/