Μπονάνος: Το «ευχαριστώ» του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας – «Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα»

Το ευχαριστήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου.

Μπονάνος

Πίσω στην καθημερινότητα «με γεμάτες μπαταρίες από τη μεγάλη νίκη» βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος πρώτευσε σε σταυρούς προτίμησης, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 10.479 ψήφους με καταμετρημένα τα ψηφοδέλτια σε 582 από τα 686 εκλογικά τμήματα (ενσωμάτωση 84,84%)

«Το ευχαριστώ σαν λέξη μπορεί να είναι λίγο, όμως είναι τόσο αυθόρμητο και βαθιά από την ψυχή μου, που αγκαλιάζει όλους εσάς που πιστέψατε στην δουλειά μας και στις αξίες μας» έγραψε στο facebook ο κ. Μπονάνος, ευχαριστώντας τους χιλιάδες που τον εμπιστεύτηκαν.

«Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα, χωρίς δεκανίκια και μηχανισμούς. Με τους φίλους μας και τη δουλειά μας κατακτήσαμε την κορυφή στις καρδιές σας. Μας περιμένει δουλειά αρκετή, αλλά γίνεται πιο εύκολη όταν έχεις την αγάπη των πολιτών της Αχαΐας. Δεν αλλάζουμε χαρατκήρα, ο θρίαμβος δεν μας μεταβάλει μυαλά, μας γεμίζει με ευθύνες αλλά και με την ελπίδα ότι η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται και εκτιμάται από  ώριμους πολίτες που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να ανταμείβουν» συμπλήρωσε.