Λέρος: Δεν επέστρεψαν σε δομή 123 μετανάστες – Βρέθηκαν οι 121, αναζητούνται δυο
Οι 121 εντοπίστηκαν σε διάφορά σημεία της Λέρου και τους μετέφεραν πίσω στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, ενώ αναζητούνται δυο οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Λέρου μετά την είδηση ότι 123 μετανάστες που είχαν πάρει έξοδο χθες (12.10.2023), από τη δομή φιλοξενίας του νησιού δεν επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις.
Οι 121 εντοπίστηκαν σε διάφορά σημεία της Λέρου και τους μετέφεραν πίσω στη δομή φιλοξενίας μεταναστών, ενώ αναζητούνται δυο οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.
Η διοίκηση της δομής της Λέρου ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της δυνατότητας εξόδου των μεταναστών, που διαμένουν εκεί.
Όλα έγιναν χθες το βράδυ όταν διαπιστώθηκε ότι δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, 123 διαμένοντες στη δομή, οι οποίοι είχαν πάρει έξοδο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό, που εντόπισε 121 από τους μετανάστες και τους μετέφερε πίσω στη δομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 100 από τους μετανάστες που διέμεναν στη δομή βρέθηκαν από τις Αρχές στο λιμάνι και οι υπόλοιποι 21 σε διάσπαρτα μέρη του νησιού. Οι άλλοι δυο που δεν εντοπίστηκαν αναζητούνται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Πώς το άγχος των smart glasses διαμορφώνει τους σύγχρονους κανόνες εξόδου
Τα εγκαίνια της έκθεσης «Αντιδιαστολές» της Μαριλένας Ζολώτα, στην Ακράτα ΦΩΤΟ
Βάσεις 2026: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες! Δείτε πού εκτοξεύονται τα μόρια και ποιες σχολές κάνουν “βουτιά”
Μουσείο Απειλούμενων Ήχων: Ακούγοντας το παρελθόν πριν από τη σιωπή
