Χαμός στο Γαλήνη-ΕΑΠ, αποβολή και …εισβολή Γιαννόπουλου «Δεν ντρέπεστε, καταστρέφετε ομάδα 50.000 ευρώ» ΦΩΤΟ
Ο κακός χαμός έγινε στο ντέρμπι, ΕΑΠ-Γαλήνη 70-69, της 3ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.
Στο επίκεντρο βρέθηκε ο προπονητής της Γαλήνης, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στο 26.00 και προσωρινά αποχώρησε.
Όμως … επέστρεψε στο 32.00 και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για σχεδόν 5 λεπτά.
Στο Φύλλο Αγώνα οι διαιτητές Καμήτσος, Λάζαρος Πλέγας, Λιαρομμάτης) έγραψαν τα πάντα και για το περιστατικό ανέφεραν μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ενώ απέμεναν 8.01 για τη λήξη του δ’ 10λεπτου εισήλθε από την πλαϊνή είσοδο του γηπέδου εντός αγωνιστικού χώρου, κινήθηκε απειλητικά προς εμάς και ανέφερε: «Δεν ντρέπεστε, καταστρέφετε ομάδα 50.000 ευρώ και πάτε να τη διαλύσετε».
Αμέσως αποχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια και ζητήσαμε από τους ανθρώπους της Α’ Ομάδας (Γαλήνη ΑΟ ΑΧΑΪΑ) να αποχωρήσει εντελώς από το γήπεδο, αλλιώς δεν θα συνεχίσουμε το παιχνίδι. Μετά την παρέλευση πέντε λεπτών ειδοποιηθήκαμε από τους ανθρώπους της Α’ Ομάδας ότι έχει απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο και μπορούσαμε να συνεχίσουμε κανονικά, κάτι το οποίο συνέβη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ



























