Γ. Τάτσης: «Αποφασισμένοι οι Αμερικανοί, πιστεύω στην ομάδα»
Για όλα μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας, ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης
Το ενθαρρυντικό είναι ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει γενικότερα στην Παναχαϊκή με την εμπλοκή όλο και περισσότερο των Αμερικανών στην ομάδα.
Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας, ο Γιάννης Τάτσης στην πρώτη του ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
– Μέτρησε πολύ στο brand name της Παναχαϊκής για να αποδεχθώ την πρόταση, αλλά και το ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Γνωρίζω ότι η κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Κατηγορία.
– Μίλησα με τους Αμερικανούς μέσω Skype και διαπίστωσα ότι είναι πολύ μεθοδικοί και ότι είναι αποφασισμένοι να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με την ομάδα. «Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και εμείς είμαστε εδώ», μου είπαν. Δεν θέλω όμως να σκέφτομαι τις μεταγραφές, προτιμώ να βλέπω κάθε παιχνίδι που έρχεται.
– Δεν χρειάζεται να πω τίποτα στην κόσμο. Εχω έρθει πολλές φορές στην Πάτρα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Αν δει κάτι καλό, θα έρθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει. Ομως κάτι πρέπει να δει».
– Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ. Υπάρχει ποσότητα, όμως χρειάζεται και ποιότητα.
Αναλυτικά:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
