Με άλλον αέρα η Παναχαϊκή στην Ηλιούπολη

O Tάτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νάστο, τους τραυματίες Ιατρούδη, Πατρινό και τον άρρωστο Χριστόπουλο

Παναχαϊκή

Να βρεθεί ένα μαγικό ραβδί και να διαγράψει ξαφνικά όλες τις αγωνιστικές παθογένειες της Παναχαϊκής, δεν γίνεται.

Αυτό που μπορεί να γίνει, όμως, είναι να δείξουν οι «κοκκινόμαυροι» μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες τους και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη (15.00).

O Tάτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νάστο, τους τραυματίες Ιατρούδη, Πατρινό και τον άρρωστο Χριστόπουλο, ο οποίος έχει πετύχει και τα δύο γκολ της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Αρα, εκ των πραγμάτων, θα κάνει σίγουρα δύο αλλαγές στην 11άδα και ίσως μία ακόμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σκέψεις του είναι να παρατάξει την Παναχαϊκή με πέντε στην άμυνα ώστε να κλείσει όλους τους χώρους στον αντίπαλο και να τον δυσκολέψει από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν διαθέτουν ποδοσφαιριστές που μπορούν ατομικά να δημιουργήσουν χώρους και υπεραριθμία.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για το παιχνίδι είναι οι:
Κολοβούρης, Μικές, Καραγιάννης, Γρηγορόπουλος, Λιοφάγος, Κούτσιας, Μπαρέ, Γκανσιέρ, Νταμπίζας, Μαρτίνεθ, Λοτέν, Μούλντερ, Κυρσανίδης, Παραστατίδης, Μασούρας, Ντε Ολιβέιρα, Τραορέ, Τόσκα, Αποστολόπουλος, Πετράτος, Ζέκοφ, Αλιμπέ.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Γιούχτας θα παίξει με τον Ολυμπιακός Β’ (13.00).