Στο οικονομικό πηγαίνει καλά η Παναχαϊκή

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στο αγωνιστικό

Παναχαϊκή

Από θέμα συνέπειας στο οικονομικό, στην Παναχαϊκή πηγαίνουν μια χαρά τα πράγματα φέτος. Ηδη, από χθες ξεκίνησαν οι πληρωμές όσον αφορά τη μισθοδοσία, κάτι που πέρυσι δεν υπήρχε από ένα σημείο και μετά.
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στο αγωνιστικό, καθώς είναι τουλάχιστον κακή και στο μόνο που ελπίζουν οι «κοκκινόμαυροι» είναι η παρουσία ενός κανονικού προπονητή όπως ο Γιάννης Τάτσης.
Το ίδιο, πάντως φαίνεται να πιστεύουν και οι στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες δίνουν την Παναχαϊκή πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό, καθώς έχει 3500.00 απόδοση για να κερδίσει τον τίτλο! Πρώτο φαβορί για τον τίτλο είναι τα Χανιά με 2.70 απόδοση και ακολουθούν Καλαμάτα (3.00), Καλλιθέα (3.25) και Ιωνικός (4.00). Μην πάμε όμως τόσο μακριά.

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο άσος της Παναχαϊκής έχει απόδοση 7.30, η ισοπαλία 4.15 και το «διπλό» μόλις 1.40! Σαν να παίζει δηλαδή η Ρεάλ με τη Γρανάδα…
Οπως και να ‘χει, αυτή είναι η πραγματικότητα στο αγωνιστικό και με τους συγκεκριμένους παίκτες θα πρέπει η Παναχαϊκή όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί.