Κλειστή η Εθνική οδός και στα δύο ρεύματα στα Μέγαρα — Επεισόδια και στην Θήβα
Στο Πυρί και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 17χρονου.
Κλειστή είναι η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων, από το 39ο έως το 42ο χιλιόμετρο, καθώς έχουν συγκεντρωθεί Ρομά και έχουν ανάψει φωτιές διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 17χρονου Ρομ στην Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικού. Παράλληλα έχει διακοπεί στο ίδιο ύψος και η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική.
Την ίδια ώρα, κλιμακώνονται τα επεισόδια στην περιοχή της Θήβας. Στο Πυρί και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 17χρονου.
Οι νεαροί Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σε λάστιχα και έχει δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή.
Ο δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης που προσπάθησε να ηρεμήσει τις ομάδες των Ρομά και να αποτρέψει την επέκταση των επεισοδίων, τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, πήγε στο κέντρο υγείας της περιοχής και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί προχώρησαν σε χρήση χημικών για να αποφευχθεί η επέκταση των επεισοδίων.
Πηγή: ΑΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
