Προμηθέας-Απόλλων: Τα είπαν Παπαθεοδώρου και Δελέγκος πριν το τζάμπολ – Φωτογραφίες

Οι παίκτες του Προμηθέα και του Απόλλωνα κάνουν ζέσταμα στο «Τόφαλος» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που θα ξεκινήσει στις 17:15 και οι άνθρωποι των δυο ομάδων τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα.

Προμηθέας Κώστας Δελέγκος και Ηλίας Παπαθεδώρου τα λένε πριν το παιχνίδι

Προμηθέας-Απόλλων αντίπαλοι για 40 λεπτά και μόνο! Γιατί το μπάσκετ ενώνει και σημασία πάνω από όλα έχει το παιχνίδι. Προς επιβεβαίωση των γραφομένων μας ήρθε το τετ α τετ που είχαν πριν από το σημερινό παιχνίδι που αρχίζει στις 17:15, οι προπονητές των δυο ομάδων Ηλίας Παπαθεοδώρου και Κώστας Δελέγκος. Η κουβέντα έχει σε εξαιρετικό κλίμα και οι δυο κόουτς έδειξαν ότι έχουν αμοιβαίο σεβασμό, αλλά πέρα και πάνω από όλα σεβασμό στο ίδιο το άθλημα.

Προμηθέας Προμηθέας

Μάλιστα, πηγαδάκια σε εξαιρετικό κλίμα υπήρξαν και μεταξύ των βοηθών προπονητών και μελών των σταφ των δυο αντιπάλων. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι και ο Νίκος Αρβανίτης έχει περάσει από τον Απόλλωνα (και ως συνεργάτης του Κώστα Δελέγκου) και ο Κώστας Τζαμάκος ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Προμηθέα 2014. Ο δε Κώστας Ρακιντζής, μάνατζερ του Απόλλωνα σήμερα, ήταν πριν από μερικά χρόνια μάνατζερ και στον Προμηθέα.

Είπαμε: Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά γιατί το μπάσκετ ενώνει!

Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ