ΣΥΡΙΖΑ – Ρήγας: Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες από την ομάδα Αχτσιόγλου

Τι λέει το  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Πάνος Ρήγας, καθώς η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο.

ΣΥΡΙΖΑ - Ρήγας: Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες από την ομάδα Αχτσιόγλου

Πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσει εάν η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου μπορεί να συνυπάρξει με την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι προανήγγειλε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Πάνος Ρήγας.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε. Το είπε και ο Στέφανος, το μεσημέρι, στο ραδιόφωνο. Νομίζω θα υπάρξουν πρωτοβουλίες άμεσες. Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες οι οποίες θα ολοκληρώσουν μια διαδικασία, να μπορούμε να πάμε μαζί ή να μην πάμε μαζί», είπε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ24», στο Rise TV.

 

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125