Η Παναχαϊκή για Γιούση και για άλλους πρώην

Προφανώς και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς υπάρχουν αρκετές παρόμοιες που εξετάζονται χωρίς να σημαίνει ότι είναι και εύκολες

Παναχαϊκή

Διερευνητικές επαφές με παίκτες που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, κάνουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ενας απ’ αυτούς είναι ο ακραίος επιθετικός Χρήστος Γιούσης, που αγωνίστηκε την περίοδο 2020-2021 στους «κοκκινόμαυρους» και ανήκει στην ολλανδική Τέλσταρ.
Προφανώς και δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς υπάρχουν αρκετές παρόμοιες που εξετάζονται χωρίς να σημαίνει ότι είναι και εύκολες.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Παναχαϊκής στο γήπεδό της ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα (Δημ. Στάδιο Παραλίας, 15.00). Πριν από την έναρξη της προπόνησης (10.00-10.30) θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τάτσης.
Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μούλντερ και Κούτσια, ενώ ο Νίκος Μασούρας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα παίξει. Ολα τα παραπάνω θα οριστικοποιηθούν μετά τη σημερινή προπόνηση.