Καλάβρυτα – Κλειτορία: Μουσείο το πρώην Ειρηνοδικείο
Το μουσείο του Αρχαίου Κλείτορα ή και το νεοσύστατο «Κέντρο Μύθου» είναι πιθανό να στεγαστούν στο κτίριο.
Την οριστική απόφαση μεταβίβασης του κτιρίου που στεγαζόταν το πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας στο Δήμο Καλαβρύτων, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Δ. Πολίτης.
Ο Δήμος ανακηρύχθηκε πλειοδότης σε διαγωνισμό για οικόπεδο 909 τμ με κτίριο 590 τμ, με προσφερόμενο οικονομικό αντάλλαγμα 145.000 €. Εντός 10 ημερών θα καταθέσει εγγυητική επιστολή συναλλαγής με ποσό 10% του παραπάνω ως προκαταβολή και μέσα στον Σεπτέμβριο τον τρόπο εξόφλησης ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο της σύμβασης αγοραπωλησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» εκεί πιθανά στεγαστούν υπηρεσίες του, το Μουσείο του Αρχαίου Κλείτορα, ίσως και το νεοσύστατο «Κέντρο Μύθου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
