Κεραυνοί Τάτση: «Οι άνθρωποι με τα μπλε»

Τάτση,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης, ήταν έξω φρενών με την απόφαση του διαιτητή του χθεσινού παιχνιδιού με το Αιγάλεω, Ραφαήλ Σταυρουλάκη, να μην υποδείξει πέναλτι στο 91′ όταν ο Χριστόπουλος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από σπρώξιμο του Τάμπα.

«Οι άνθρωποι με τα μπλε καθορίζουν αποτελέσματα» τόνισε μετά τη λήξη ο Γιάννης Τάτσης και πρόσθεσε: «Ήταν ξεκάθαρη η παράβαση, αλλά δεν υποδείχτηκε από τον διαιτητή».

Για την εμφάνιση της Παναχαϊκής και τα προβλήματα στο α’ μέρος ο Γιάννης Τάτσης επισήμανε τα εξής: «Είχαμε πράγματι κάποια νεκρά διαστήματα στο πρώτο μισό του αγώνα. Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και όπως κύλησε το παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

Πολλές οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής και μετά τη λήξη στον Σταυρουλάκη με τον ίδιο να επιμένει ότι δεν υπήρχε παράβαση στη φάση στο 91′ λέγοντας ότι ο Χριστόπουλος προσπάθησε να εκβιάσει το πέναλτι. Όμως ακόμη και από το στρατόπεδο των γηπεδούχων έλεγαν ότι είναι από τις φάσεις, που θα μπορούσε ο διαιτητής να υποδείξει την εσχάτη των ποινών.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop