Με ευχές έκοψε την πίτα του ο ΑΣ Ηφαιστος Πατρών
Το Αθλητικό Σωματείο “Ήφαιστος” έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό στάδιο παρουσία των αθλητών από όλα τα τμήματα. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των αθλητών Στέφανου Μπάμπη και Κώστα Κουγιά.
Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης συντονισμού Χαράλαμπος Μπονάνος, η Αντιπεριφερειάρχης υγείας κα Μαστοράκου Άννα, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κος Γεράσιμος Φεσσιάν, και η πρόεδρος του συλλόγου φίλων κλινικής αποκατάστασης Ρίου, Ιουλία Συρροκώστα και ο Νίκος Καραχάλιος.
Επίσης παρευρέθηκαν χορηγοί και φίλοι του σωματείου μεταξύ άλλων και η Μαρία Μανουσάκη πρόεδρος του παραρτήματος Πάτρας “Καλλιπάτειρα” και ο Σταύρος Μαλλιώρης όπου χορήγησε τις φόρμες του συλλόγου.
Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της μητρόπολης Πατρών Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ και ο εκπρόσωπος της μητρόπολης Ναυπάκτου πατήρ Ιωάννης Πολύζος. Αφού έγινε ένας μικρός απολογισμός της περσινής χρονιάς από τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Κανελλόπουλο, όλοι ευχήθηκαν καλή χρονιά, υγεία και επιτυχίες. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με έναν υπέροχο μπουφέ από τον Χρήστο Ξούλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαραθώνας: Οχιά δάγκωσε δύο αδερφάκια στην αυλή του σπιτιού τους
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Το GTA VI ντρόπιασε τις μισές σειρές που βλέπετε στο streaming
Σαν αποστολή του Ψυχρού Πολέμου: Το C-17 που μετέφερε τον αρχηγό της CIA στη Μόσχα
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
