Η απάντηση του Δανιήλ για την έδρα στο Διαγόρας-Παναχαϊκή

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα με την τοποθέτησή του

Διαγόρας

Προσέξτε ένα θέμα προέκυψε με το παιχνίδι Διαγόρας-Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου για την α’ και β’ φάση, στην οποία συμμετείχαν μόνο ερασιτεχνικές ομάδες, τα γήπεδα θα έπρεπε να ήταν προδιαγραφών Γ΄ Εθνικής όπως και συνέβη.

Για την γ’ και δ’ φάση οι γηπεδούχες ομάδες έχουν υποχρέωση να διαθέτουν ή να τους ανήκει η χρήση γηπέδου προδιαγραφών ανώτερης κατηγορίας.

Tι ισχύει λοιπόν στην περίπτωση της αναμέτρησης του Διαγόρα με την Παναχαϊκή; Είναι υποχρεωτικό ή όχι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε γήπεδο ανώτερης κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική;

Αυτή η ερώτηση τέθηκε από την εφημερίδα Πελοπόννησος στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελο Δανιήλ, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας:

«Η συγκεκριμένη παράγραφος αφορά σε ζευγάρια διαφορετικής κατηγορίας, δηλαδή ομάδα Γ’ Εθνικής και Super League 2. Τότε η γηπεδούχος θα πρέπει να χρησιμοποιεί έδρα με προδιαγραφές Super League 2. Οταν έχουν κληρωθεί ομάδες που συμμετέχουν στη Γ΄Εθνική μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί σε γήπεδο προδιαγραφών Γ’ Εθνικής».