Πάτρα – Ατύχημα κάρτ: Πώς έδιναν δύναμη στον 6χρονο Φώτη, φίλοι και συμμαθητές του

Δεκάδες μηνύματα και ζωγραφιές από τους συμμαθητές του μικρού Φώτη στην α’ Δημοτικού

Πάτρα - Ατύχημα κάρτ: Πώς έδιναν δύναμη στον 6χρονο Φώτη, φίλοι και συμμαθητές του

Δεκάδες ζωγραφιές γέμισε η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου νοσηλεύεται ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κατά την διάρκεια των αγώνων του 13ου PICK Patras, την περασμένη Κυριακή.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπης ο μικρός Φώτης άνοιξε τα μάτια του, μετά την διαδικασία αποσωλήνωσης που ξεκίνσηε το πρωί και στέφθηκε με επιτυχία.

Οι συμμαθητές του από την α’ Δημοτικού θέλησαν με ζωγραφιές και τα μηνύματά τους να στείλουν την αγάπη τους και τις ευχές τους, στον μικρό συμμαθητή τους.

«Σε αγαπάμε Φώτη», «Πάμε Φώτη» είναι μερικά από τα δεκάδες συγκινητικά μηνύματα που συγκέντρωσαν και ανάρτησαν δίπλα στο κρεβατάκι του μικρού Φώτη οι γιατροί  της ΜΕΘ Παίδων.

Πάτρα - Ατύχημα κάρτ: Πώς έδιναν δύναμη στον 6χρονο Φώτη, φίλοι και συμμαθητές του

 

Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε και η φωτογραφία που μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο Δ/ντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ στο Ρίο Ανδρέας Ηλιάδης, με τις ζωγραφιές των συμμαθητών του 6χρονου Φώτη και το μήνυμα: «Πάμε Φώτη μας…όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε… Πάμε Φώτη».

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ