Δοκιμασία του Προμηθέα, στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό

Ολυμπιακό,ΣΕΦ,ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Παιχνίδι δοκιμασία είναι αυτό που θα παίξει σήμερα στις 17.15 (ΕΡΤ3) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 6 του πρωταθλήματος της Basket League.

Απέναντι στους «ερυθρόλευκους» έχοντας εξασφαλίσει τη θέση του στην 4άδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs ο Προμηθέας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να βάλει πίεση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Προμηθέας απέναντι στον Ολυμπιακό στην παρουσία του στη Basket League δεν έχει καταφέρει ποτέ να τον νικήσει εντός ή εκτός έδρας. Είναι μία παράδοση που θέλει να σπάσει και έφτασε πιο κοντά από ποτέ στη νίκη μέσα στο ΣΕΦ, στον 2ο ημιτελικό των play-offs του 2018 όταν ένα τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου στα 14” πριν το τέλος, έβγαλε τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση διαμορφώνοντας το τελικό 89-88. Σε εκείνο το παιχνίδι που έγινε στις 26 Μαΐου 2018, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί με 22 πόντους στις αρχές του δεύτερου μέρους (60-38), όμως η ομάδα της Πάτρας επέστρεψε και διεκδίκησε τη νίκη έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Συνολικά πάντως απέναντι στον Ολυμπιακό ο Προμηθέας μετράει 18 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αν απορείτε γιατί το παιχνίδι διεξάγεται σήμερα, ο λόγος είναι για να εξυπηρετηθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τους αγώνες του στα play-offs της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ