Νοσοκομείο Πύργου: Γιατρός κατήγγειλε επίθεση από συνάδελφο της, διετάχθη ΕΔΕ
Γυναίκα γιατρός κατήγγειλε συνάδελφο της για άσκηση σωματικής βίας εντός του Νοσοκομείου, στον Πύργο.
Καταγγελία για σοβαρό επεισόδιο με «πρωταγωνιστές» δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζεται από την Αστυνομία αλλά και τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του patrisnews.com, η καταγγελία έγινε από γυναίκα ιατρό η οποία υπηρετεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στις Αρχές, ο ιατρός, ο οποίος εφημέρευε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, χθες το πρωί Πέμπτη 25/04/2024, άσκησε σωματική βία σε βάρος της. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο ιατρός υποστηρίζει ότι οι δυο τους λογομάχησαν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παράλληλα με την έρευνα των αστυνομικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει ήδη ξεκινήσει η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία, από την διοίκηση του ΓΝ Ηλείας, με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Mουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στα Βαλιμίτικα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Ακολουθία της Μεγάλης Παρακλήσεως στον Πριόλιθο ΦΩΤΟ
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
Λίλιθ στον γενέθλιο χάρτη: Η ανυπότακτη πλευρά της ψυχής!
