«Πόλεμος» μεταξύ συνδικαλιστών στο Νοσοκομείο Αιγίου

Η «Ενωτική Συνεργασία Υγειονομικών», παράνομη διενέργεια εκλογών του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αιγίου.

νοσοκομείο

Παράνομη διενέργεια εκλογών του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αιγίου, καταγγέλλει η «Ενωτική Συνεργασία Υγειονομικών», αποδίδοντας το «δόγμα βία και νοθεία, με το έτσι θέλω» σε «αιώνιους» συνδικαλιστές της απελθούσας ηγεσίας.

Όπως υποστηρίζει προχώρησε σε εκλογές ενώ η θητεία τους έχει λήξει από τις 31 Μαρτίου 2019 και με τη δικάσιμο για ορισμό προσωρινής διοίκησης να έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Την ίδια στιγμή, κατηγορεί τη διοίκηση του σωματείου πως όλα τα χρόνια είναι απούσα και έβαζε εμπόδια σε διεκδικήσεις εργαζόμενων διά της απουσίας της.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΣΥ, στο κάλεσμά της για αποχή από την «παράνομη» εκλογική διαδικασία, τα 2/3 των μελών γύρισαν την πλάτη σε πρακτικές του παρελθόντος κι αυτό είναι νίκη από μόνο του. «Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που αγωνίζονται. Να βάλουν σε γύψο το κίνημα που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα» σημειώνουν οι: Τρισεύγγενη Αθανασοπούλου, Ρούλα Αλευρίτου, Μαρία Αντωνοπούλου, Απ. Ασπρούκος, Βάσω Κατσινέλη, Δ. Κωνσταντινόπουλος, Νατάσσα Μεϊντανά, Νάσαι Μουράνου, Π.Παντελόπουλος, Θ. Παπαβασιλείου, Δ.Τσιλιγιάννης και Χριστίνα Χαϊδεμένου.