Συνεχείς συναντήσεις της Άννας Μαρίας Ρογδάκη με πολίτες – Θερμά μηνύματα ενθάρρυνσης της υποψηφιότητάς της

Βασικό της μέλημα αποτελεί το να ακούει τους συμπολίτες της, κάτι που έχει υπάρξει άλλωστε διαχρονική της πυξίδα τόσο στην κοινωνική της δραστηριότητα

Άννα

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μαρίας Ρογδάκη με πολίτες, είτε σε περιοδείες που πραγματοποιεί είτε σε ιδιωτικούς χώρους που την καλούν οι ίδιοι.

 

Βασικό της μέλημα αποτελεί το να ακούει τους συμπολίτες της, κάτι που έχει υπάρξει άλλωστε διαχρονική της πυξίδα τόσο στην κοινωνική της δραστηριότητα –πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας μεταξύ άλλων- όσο και στην επιχειρηματική –designer, ιδιοκτήτρια της Rogdaki events trademark.

Άννα Άννα

Παράλληλα, μεταφέρει το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των ευρωεκλογών, τον οποίο θεωρεί τον μόνο σύγχρονο πολιτικό που μπορεί να επιτύχει επιτέλους την πραγματική σύγκλιση της χώρας με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Άννα Άννα

Στις συναντήσεις της, εκτός από τα ιδιαίτερα θερμά και ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνει, γίνεται και αποδέκτης αρκετών αντιδράσεων έκπληξης για το γεγονός της επιλογής της από τον Πρωθυπουργό για το ευρωψηφοδέλτιο. «Ήταν μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση» απαντά η ίδια και με την καθημερινή της δραστηριότητα, επιβεβαιώνει πως έχει αφιερώσει το 100% των δυνάμεών της σε αυτή την πρόκληση.