Πάτρα: Ο Κ. Πελετίδης στην παρουσίαση του κτιρίου για τους “Μαχητές”
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε σήμερα μαζί με μέλη του Δ.Σ. του Κληροδοτήματος Σταθακόπουλου και του Δ.Σ. του Συλλόγου «Μαχητές», στην παρουσίαση του νέου κτιρίου, που ανεγέρθηκε από το Δήμο, στην περιοχή Δροσιά, στο οποίο θα στεγάζεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για την εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση.
Το κτίριο παραδόθηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο στους «Μαχητές» και κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης είχε προγραμματιστεί η σημερινή συνάντηση, για γίνει ενημέρωση σχετικά με το χώρο και τις λειτουργίες του.
Το Κέντρο θα είναι δυναμικότητας 50 ατόμων, ενώ θα λειτουργεί εκεί και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δυναμικότητας 13 ατόμων.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε:
«Ένας καταπληκτικός χώρος είναι στην διάθεση των παιδιών μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να το λειτουργήσουμε όπως του αρμόζει».
Ο Δήμος μετά το κτίριο για τους «Μαχητές» προχωρά για την κατασκευή του κτιρίου για τα παιδιά με αυτισμό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
