Στην Πάτρα την Τρίτη η Εφη Αχτσιόγλου, το πρόγραμμα

Η Έφη Αχτσιόγλου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς από το χώρο της δικαιοσύνης, περιοδεία το κέντρο της πόλης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα είναι κεντρική ομιλήτρια.

Αχτσιόγλου

Επισημοποιήθηκε, χθες αργά το απόγευμα Κυριακή 12/05/2024, η επίσκεψη της βουλευτή της Νέας Αριστεράς Εφης Αχτσιόγλου αύριο στην Πάτρα. Οπως ενημέρωσε το pelop.gr από προχθές το απόγευμα, η κ. Αχτσιόγλου θα βρεθεί στην Πάτρα αύριο από το πρωί στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Η Εφη Αχτσιόγλου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς από τον χώρο της δικαιοσύνης, περιοδεία το κέντρο της πόλης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα είναι κεντρική ομιλήτρια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της βουλευτή Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου και των υποψήφιων ευρωβουλευτών Νάντιας Κουλουμπή και Κατερίνας Φλώρου.

Στις 11.30 το πρωί αναμένεται να αφιχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας. Μία ώρα αργότερα, η κ. Αχτσιόγλου θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ στις 13:30 θα περπατήσει στο ιστορικό κέντρο και θα συνομιλήσει με πολίτες.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.30, διοργανώνεται στην Αγορά Αργύρη ανοικτή πολιτική εκδήλωση. Η Εφη Αχτσιόγλου θα είναι κεντρική ομιλήτρια, ενώ θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις η Σία Αναγνωστοπούλου και οι υποψήφιες για την Ευρωβουλή Νάντια Κουλουμπή και Κατερίνα Φλώρου.

Η κ. Αχτσιόγλου και άλλα προβεβλημένα στελέχη της Νέας Αριστεράς ενισχύουν με περιοδείες σε όλη τη χώρα τις προσπάθειες των υποψήφιων ευρωβουλευτών, καθώς για το κόμμα είναι ζωτικής σημασίας η καταγραφή με ποσοστών άνω του 3%.