Πάτρα: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ με 5 υποψήφιους ευρωβουλευτές

Την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πάτρα. Στις 8 το βράδυ θα ανοίξει επίσημα ο χώρος της οδού Κορίνθου 246 στην είσοδο στην πλατεία Γεωργίου.

ΣΥΡΙΖΑ Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Πάτρα και το εκλογικό κέντρο του κόμματος η υποψήφια Μέλπω Λεκατσά

Ετοιμος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου και οι εκδηλώσεις αναμένεται να πυκνώσουν οδεύοντας στην 9η Ιουνίου.

Την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πάτρα. Στις 8 το βράδυ θα ανοίξει επίσημα ο χώρος της οδού Κορίνθου 246 στην είσοδο στην πλατεία Γεωργίου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος: Κώστας Αρβανίτης, Σπύρος Μολώνης, Αναστασία Σαπουνά, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Νίκος Φαραντούρης, οι οποίοι και θα προβάλουν τα κύρια πολιτικά ζητήματα που τίθενται ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις του κόμματος για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες καθώς και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε μια περίοδο διαρκών κρίσεων. Επιπλέον αναμένεται να ανακοινωθεί η εκλογική επιτροπή Αχαΐας.

Για τις 24 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αιγίου στην Κλεομένους Οικονόμου 34 και τα στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε διαδικασία επικοινωνίας για το ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα παραστούν. Από κει και έπειτα, σε όποιες περιοχές της Αχαΐας λειτουργούν γραφεία του κόμματος, όπως η Ακράτα, τα Καλάβρυτα, η Κλειτορία και αλλού. θα μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα για να έχουν πρόσβαση οι ψηφοφόροι σε πληροφορίες αλλά και υλικό που απαιτείται.

Λίγες ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Πάτρας, η υποψήφια ευρωβουλευτής Μέλπω Λεκατσά βρέθηκε στην Αχαΐα και είχε επαφές σε Πάτρα και Αίγιο. Η κ. Λεκατσά συγκαταλέγεται στους πέντε υποψήφιους που επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης και η υποψηφιότητά της έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.