Συγχαρητήρια Σίας Αναγνωστοπούλου στους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Αναγνωστοπούλου

Τα συγχαρητήριά της προς τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας οι οποίοι ξεχώρισαν στο Tbilis International Student Theater Festival, εκφράζει η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Στους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας που με την παράσταση «digging BECKETT Dig! Dig!! Dig!!!» , ξεχώρισαν ανάμεσα από πολλές και σημαντικές συμμετοχές στο Tbilis International Student Theater Festival, κατακτώντας το βραβείο του BEST ENSEMBLE, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αυτά τα ταλαντούχα κορίτσια και αγόρια που θα γράψουν τον κόσμο του αύριο χρησιμοποιώντας το σώμα τους, την έκφραση τους, την φωνή τους, απέδειξαν με την καθοδήγηση και την αλληλεπίδραση των δασκάλων τους, πως το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι μόνο συναρπαστικό γιατί ζωντανεύει χαρακτήρες πραγματικούς ή φανταστικούς, είναι ένα επάγγελμα που, όσες δυσκολίες και αν εμπεριέχει , χτίζεται μέσα από τις συναντήσεις και εμπειρίες.

Μια τέτοια μοναδική εμπειρία στην καλλιτεχνική διαδρομή των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας είναι και αυτή η διάκριση.

Μπράβο παιδιά για το πάθος σας ! Συγχαρητήρια στους καθηγητές της Σχολής για την καθοδήγηση και την υποστήριξη των ονείρων και των προκλήσεων σας”.