Survivor 2024 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Τι θα δούμε απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης.

Survivor

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Κατερίνα Δαλάκα θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν στον αποψινό (24/6) αγώνα επάθλου. Όπως ήδη ξέρουμε, ο νικητής του αγώνα θα πάρει δώρο ένα αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο, στην πρώτη φάση του αγώνα επάθλου, οι τέσσερις παίκτες έπαιξαν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να μαντέψουν τις απαντήσεις που έδωσαν οι μητέρες τους σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που τους αφορούσαν.

Ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία καθώς οι απαντήσεις του ταυτίζονταν με της μητέρας του και έτσι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να κερδίσει το αυτοκίνητο.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, παρά το προβάδισμα που πήρε ο Ντάνιελ Νούρκα, τελικά το αυτοκίνητο θα περάσει στην κατοχή του Γιώργου Γκιουλέκα, αφού ο παίκτης θα νικήσει στον σημερινό αγώνα.

Δείτε το trailer

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα – Πεζοδρόμηση Μαιζώνος: Βραχνάς η τροφοδοσία και η πρόσβαση

Σέρρες: Με τραύματα σε κεφάλι και χέρι ο 7χρονος από το δάγκωμα του σκύλου «Λίγο ακόμα και θα ήταν χειρότερα» λέει συγγενής του

Maestro: Γιατί στη σκηνή της γέννας κλήθηκε το «100»

ΑΑΔΕ: Εκπνέουν οι προθεσμίες για IRIS και POS