Σέρρες: Με τραύματα σε κεφάλι και χέρι ο 7χρονος από το δάγκωμα του σκύλου «Λίγο ακόμα και θα ήταν χειρότερα» λέει συγγενής του

Τραύματα στο κεφάλι έχει το 7χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση σκύλου στις Σέρρες και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

τραύματα

Τραύματα στο κεφάλι έχει το 7χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση σκύλου στις Σέρρες και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 7χρονου παιδιού, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από την επίθεση του σκύλου, περιγράφει στο newsit.gr, τί ακριβώς συνέβη.

 

«Το παιδί είναι ευτυχώς καλά μετά από την περιπέτεια που είχε. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι», λέει στο newsit.gr και συνεχίζει: «Έπαιζε με άλλα παιδιά εκείνη την ώρα, με τα ποδήλατά τους. Και έφυγε το σκυλί γιατί ήταν ανοιχτή η πόρτα της αυλής».

«Ευτυχώς μία γειτόνισσα άκουσε τις φωνές και βγήκε μαζί με την ιδιοκτήτρια του σκυλιού και έσωσαν το παιδί. Το πήραν αγκαλιά και το πήγαν στο νοσοκομείο», συμπληρώνει

«Ο σκύλος το δάγκωσε στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι. Όμως ευτυχώς είναι καλύτερα. Τρομοκρατήθηκε φυσικά αλλά είναι καλά. Λίγο ακόμα και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα», καταλήγει.

 

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Τριταία Αχαΐας: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών, ποια η κατάσταση στους οικισμούς που επλήγησαν ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος του ΟΣΕ στην «Π»: Θα καπνίσει ξανά το τρένο στην Πελοπόννησο

Φωτιά στην Υδρα – Καπετάνιος θαλαμηγού: «Με έχουν μπλέξει σε ένα ζήτημα που δεν έχουμε ευθύνη»

Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη που θέλει να “παγιδεύσει” τον Λύτρα»

Νταγκεστάν: Διεθνής τρομοκρατική οργάνωση πίσω από την επίθεση – 19 θύματα, συμπεριλαμβανομένου ιερέα ΒΙΝΤΕΟ