Ζώδια: Σκορπιέ, έχεις μελαγχολική διάθεση σήμερα, ενώ τις περισσότερες ώρες θα τις περάσεις με οτιδήποτε σε χαλαρώνει

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και σήμερα, θα προσπαθήσουμε να βγούμε από το συνηθισμένο μας μονοπάτι, επιλέγοντας μια άλλη πορεία, που ενδεχομένως να κρύβει αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα, όμως θα την ευχαριστηθούμε εξίσου και μπορεί να φτάσουμε πιο σύντομα στον προορισμό μας.

Αν βλέπουμε ότι καταλήγουμε σε αδιέξοδο, βιώνουμε τις ίδιες εμπειρίες και ζούμε συνεχώς τις ίδιες καταστάσεις, δεν έχουμε παρά να αλλάξουμε ή να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους. Το σημαντικό είναι να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά, να δούμε τα πράγματα εκλογικευμένα, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να μην κοιτάμε πίσω.

 

Κριός

Με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο στον 11ο σου, για ακόμη μια ημέρα θέλεις να κάνεις την διαφορά και με ελευθερία και άνεση να εκφράσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές σου απαιτήσεις αλλά και να βάλεις νέους στόχους και πλάνα. Μέσα από κοινωνικά, φιλικά περιβάλλοντα και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σε στηρίξουν, θα προσπαθήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Γενικότερα θα έχεις καλή διάθεση, ευχάριστη, κοινωνική και αν στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σου είναι τα κοινά, σήμερα θα έχεις τον χρόνο και την δυνατότητα να ασχοληθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά. Ακόμη θα έχεις την τάση να συναντηθείς με φίλους/ες και να περάσεις μαζί τους ευχάριστες στιγμές ενώ στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τάσεις για φιλικοερωτικές γνωριμίες και φλερτ.

 

Tαύρος

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου και στον 10ο σου, δεν σου επιτρέπει λάθη που θα αμαυρώσουν την εικόνα σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η και μεθοδικός/η στα καθήκοντα σου, προτείνοντας νέες ιδέες και κυρίως πρωτοποριακές. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές κατά την διάρκεια της ημέρας που θα νιώθεις εκτεθειμένος/η και ότι περνάς από εξετάσεις, ωστόσο θα είσαι συνεργάσιμος/η και αν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία όσα προκύψουν, δεν θα έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι. Θα σου πρότεινα να δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να μην φέρεις στον επαγγελματικό χώρο θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις και να επεκτείνεις την φήμη σου, βάλε τις προτεραιότητες σου και ζήτησε την κατανόηση και στήριξη της οικογένειας σου.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα, κάνοντας πράγματα που θα τροφοδοτήσουν την συνείδηση σου με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Με αυτή την διάθεση δύσκολα θα πάει στραβά η ημέρα σου μιας και θα έχεις αισιόδοξη διάθεση ειδικά εσύ του πρώτου δεκαημέρου που έχεις τον Δία να σε στηρίζει. Θα παρατηρείς πρόσωπα και καταστάσεις και θα νιώθεις ευγνωμοσύνη για απλές μικρές και ευχάριστες στιγμές. Επί πρακτικού μπορεί να ασχοληθείς με υποθέσεις που σχετίζονται με τις γνώση, την εκπαίδευση και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό. Έτσι δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, ή να λάβεις μέρος σε μια τελετή ή εκδήλωση ή ακόμη να κανονίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Kαρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο σου για να κάνει ακόμη πιο έντονα και κτητικά τα συναισθήματα για τον/η σύντροφο σου. Ο φόβος και η ανασφάλεια μπορεί να οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο αν η σχέση σου βρίσκεται σε καλή φάση απλώς θα έχεις αυξημένες σεξουαλικές ορέξεις, και διάθεση να ταυτιστείς απόλυτα με τον/η αγαπημένο/η σου. Σε γενικές γραμμές θα διεισδύεις εύκολα στον εσωτερικό κόσμο των άλλων και θα παρασύρεσαι από τις εσωτερικές σου παρορμήσεις. Σε πρακτικό επίπεδο θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, δάνεια, οφειλές κτλ. με κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα μέσω άλλων, είτε είναι του/η συντρόφου σου, είτε ενός/μιας συνεργάτη/τιδας. Μέσω της διαίσθησης αλλά και της διορατικότητας που θα έχεις, ψάξε για διαφορετικές λύσεις στα προβλήματά σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο στον 7ο σου, ύστερα από ένα κουραστικό διήμερο νιώθεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς, να δικτυωθείς και να συνεργαστείς ομαλά με τους/ις άλλους. Στον αισθηματικό τομέα, θα είναι αυξημένη η διάθεση σου για συντροφικότητα σε σημείο όμως που ενδέχεται να πιέσεις τον/η αγαπημένο/η σου, με τις εξαρτήσεις και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης και συμπεριφοράς σου. Η διάθεση σου θα είναι απόλυτα εξαρτημένη από του/ης συντρόφου σου αλλά και των γύρω σου. Προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα, θα κάνεις αρκετές παραχωρήσεις, ωστόσο εύκολα θα θυματοποιείσαι ρίχνοντας τις ευθύνες και το φταίξιμο στους/ις άλλους/ες, αφού έτσι και αλλιώς θα αποφεύγεις να παίρνεις αποφάσεις. Θα είσαι διορατικός/η και εύκολα θα μπορέσεις να διαπιστώσεις τις εντυπώσεις που αφήνεις στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο σου, ήδη από εχτές έχουν αυξηθεί οι καθημερινές σου υποχρεώσεις και καθήκοντα. Αν καταφέρεις να φερθείς έξυπνα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή όραμα που έχεις στο μυαλό σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εξυπηρετήσεις κάποιον/α από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα έχεις λίγο εκνευρισμό τόσο στο σπίτι όσο και στον εργασιακό σου χώρο, επιπρόσθετο άγχος και ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που εργάζεσαι ή στον χώρο που κινείσαι προκειμένου να μην σε φάει η ανία αλλά και να ξεχωρίσεις και να φανείς πρωτοποριακός/η. Αν είσαι άνεργος/η, θα ψάξεις να βρεις θέσεις εργασίας ενώ είναι πιθανό να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε κάποιον/α που έχει γνωριμίες ώστε να σε βοηθήσει.

 

Zυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο σου, για να σου φέρει ανάλαφρες και ευχάριστες στιγμές. Ας πούμε ότι θα έχεις ένα ευχάριστο διάλειμμα σήμερα που θα μπορέσεις να εκφράσεις ελεύθερα την προσωπικότητα σου αλλά και οτιδήποτε αναδεικνύει την καλλιτεχνική και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Θα μοιραστείς ρομαντικές και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μπορεί να βγείτε, να πάτε για μπάνιο αν δεν εργάζεστε σήμερα και να περάσετε χρόνο μαζί. Αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο, θα γίνεις περισσότερο τολμηρός/η και αισθησιακός/η προκειμένου να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Θα έχεις όρεξη για διασκέδαση, ψυχαγωγία και τάση στα τυχερά παιχνίδια και στα ρίσκα. Απόφυγε να γίνεις παράτολμος/η και αν έχεις παιδιά θα έχεις την χαρά να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να κινείται ακόμη στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο σου ήδη από εχτές έχει μειωθεί το ενδιαφέρον σου για κοινωνικές εμφανίσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις. Έτσι το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν οι εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες, καθώς και η οικογένεια και το σπίτι. Θα έχεις μελαγχολική διάθεση και τάση να αναβιώνεις το παρελθόν μέσα από μνήμες που θα φέρνουν στην επιφάνεια ανάμικτα συναισθήματα, νοσταλγίας, θλίψης, χαράς ή και απωθημένα. Θα είσαι ευαίσθητος/η, συναισθηματικά φορτισμένος/η και θα νιώθεις ασφαλής μόνο με την παρουσία ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, που τους έχεις τυφλή εμπιστοσύνη και που θα είναι σε θέση να σε παρηγορήσουν και να σε κάνουν να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα τις περάσεις με οτιδήποτε σε χαλαρώνει, ακόμη και αν πρόκειται για τις δουλειές του σπιτιού σου.

 

Tοξότης

Σήμερα θα έχεις μια καλή ημέρα με την διάθεση σου να είναι σαφώς πιο κοινωνική. Η ανάγκη σου για επικοινωνία και συναντήσεις θα είναι αυξημένη με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο σου. Θα είσαι διαισθητικός/η, διορατικός/η, με έξυπνες ιδέες και θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η στις εμπορικές συναλλαγές και δοσοληψίες της ημέρας που θα είναι αρκετές. Πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις με γνωστούς, μαθαίνοντας νέα και ειδήσεις. Θα έχεις κουτσομπολίστικη διάθεση και την τάση ότι μάθεις να το μεταφέρεις. Καλή ημέρα για να βρεθείς με ανθρώπους του συγγενικού σου περιβάλλοντος, για κοντινές μετακινήσεις και εργασίες ρουτίνας ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αεικίνητος/η, ευπροσάρμοστος/η στις καταστάσεις και κοινές δραστηριότητες με αδέρφια.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη και σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο σου, δίνεις προτεραιότητα σε προσωπικές και υλικές υποθέσεις. Θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, θα έχεις την ανάγκη να είναι γεμάτο το πορτοφόλι σου προκειμένου να προβείς σε αγορές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου και που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματικά και υλικά ασφαλής. Το ενδεχόμενο να πάρεις χρήματα από τον/η σύντροφό σου, από μια αντιδικία ή μέσα από μια συνεργασία είναι πολύ πιθανό. Όπως είναι πιθανό όπως τα πάρεις στα χέρια σου, να τα ξοδέψεις για αγορές μιας και θα έχεις τάσεις καταναλωτισμού αλλά και για οφειλές και λογαριασμούς. Ακόμη και αν δεν δώσεις χρήματα για αγορές, θα έχεις την τάση να γεμίσεις τα ντουλάπια της κουζίνας σου με τρόφιμα και γλυκά και θα το ρίξεις στο φαγητό. Άλλωστε «η φτώχεια θέλει καλοπέραση».

 

Υδροχόος

Για ακόμη μια ημέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου στον 1ο σου με αποτέλεσμα να θέλεις να βάλεις πρώτα τον εαυτό σου και σε δεύτερη μοίρα όλους/ες και όλα τα υπόλοιπα. Ευθύνες και υποχρεώσεις σε έχουν εξαντλήσει γι’ αυτό ασχοληθείς με την υγεία σου, την ευεξία σου, με την αισθητική του προσώπου ή του σώματος σου ή οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. Ωστόσο ως συνήθως θα το τραβήξεις από τα μαλλιά με αποτέλεσμα ο/η σύντροφός σου να νιώσει πως αδιαφορείς. Θα είσαι αρκετά διαισθητικός/η, θα επιδιώκεις να είσαι στο επίκεντρο και θα εκφράζεις παράπονα και γκρίνιες μόνο και μόνο για να ασχοληθούν μαζί σου. Σε γενικές γραμμές θα τονιστούν τα φυσικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και μπορεί να έχεις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, να εκφράζεις για παράδειγμα αντιρρήσεις μόνο και μόνο για να ξεχωρίσεις και να τονίσεις την διαφορετικά του χαρακτήρα σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 12ο σου, θα είναι πιο έντονο το στοιχείο της μυστικοπάθειας. Θα νιώθεις πως «απειλείσαι» με αποτέλεσμα να γίνεσαι ακόμη πιο κρυφός/η στην δράση σου και εσωστρεφής με τα συναισθήματα σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις διλήμματα και γι’ αυτό να θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς πως θα διαχειριστείς καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Θα είσαι αρκετά διαισθητικός/η και διορατικός/η, ωστόσο κάποιες στιγμές θα παρασύρεσαι από το φαντασία σου και θα φορτίζεσαι συναισθηματικά. Μπορεί ακόμη να θελήσεις να απομονωθείς για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις επειδή νιώθεις εξάντληση, αν και μια νευρικότητα θα την έχεις. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι αισιόδοξοι και θα σε επηρεάσουν θετικά και να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς περισσότερες ώρες απ’ ότι συνήθως.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα – Πεζοδρόμηση Μαιζώνος: Βραχνάς η τροφοδοσία και η πρόσβαση

Σέρρες: Με τραύματα σε κεφάλι και χέρι ο 7χρονος από το δάγκωμα του σκύλου «Λίγο ακόμα και θα ήταν χειρότερα» λέει συγγενής του

Maestro: Γιατί στη σκηνή της γέννας κλήθηκε το «100»

ΑΑΔΕ: Εκπνέουν οι προθεσμίες για IRIS και POS